Slovenija > Črna kronika
1217 ogledov

Voznik šolskega avtobusa nadlegoval učenke

avtobus šolarji Profimedia
Koprski kriminalisti so zoper šoferja podali kazensko ovadbo na državno tožilstvo

Pod drobnogledom kriminalistov sektorja kriminalistične policije PU Koper se je znašel voznik šolskega avtobusa, zoper katerega so v petek na tamkajšnje okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve treh kaznivih dejanj spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let.

Kot je v današnjem sporočilu še dodala predstavnica za odnose z javnostmi na PU Koper Anita Leskovec, je za takšno dejanje zagrožena kazen do pet let zapora.

Po naših neuradnih podatkih naj bi se zgodilo konec januarja ali v začetku februarja, ko je osumljeni voznik prevažal učence po okolici Kopra – natančnejših podatkov ne posredujemo zaradi zaščite mladoletnih oseb. Šolarkam naj bi govoril opolzke besede in jim podarjal sladkarije, eno tudi vlekel v svoje naročje.

Šola je o dogodkih obvestila policijo, se pogovorila z dekleti in stopila v stik s starši, voznik pa odtlej učencev ni več prevažal.

Fotografija je simbolična.

Komentarjev 6
  • Avatar MK_I_M_BACK
    MK_I_M_BACK 14:38 28.marec 2023.

    če bi bil duhovnik bi bil v medijih z imenom in priimkom. SRAM VAS BODI NOVINARJI!!!! KOGA ŠČITITE?????????????

  • Avatar Leon
    Leon 14:00 28.marec 2023.

    Kaj pa, ko so duhovniki otrokom govorili opolzke besede jim podarjal sladkarije, ali jih objemali in ponujali nabrekle faluse kot je izjavila žrtev katoliških pedofilov ...takrat niso zaznali suma kaznivega dejanja ?

  • Hasan 13:51 28.marec 2023.

    Pod golobom so se res začele dogajati vse žive svinjarije.