Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Voznik treščil v skupino pešcev

prometna nesreča, Kočevje, peščci, osebni avto Žurnal24 main
Voznika, ki je v Kočevju do smrti zbil dva pešca, je po naših informacijah policija le nekaj dni prej priprla zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Tudi tokrat naj bi bil pijan.

Voznika, ki je na Kolodvorski ulici v Kočevju zavozil v skupino pešcev in dva do smrti povozil, se je po naših informacijah takoj, ko je bil izpuščen iz pripora, znova napil, se usedel za volan in s preveliko hitrostjo vozil po mestu. Poleg tega se je požvižgal na prehod za pešce in z veliko hitrostjo treščil naravnost v skupino pešcev.

Nesreča se je zgodila okrog 13. ure na Kolodvorski cesti. Voznik osebnega avtomobila je nato trčil še v drevo in ostal ukleščen v vozilu, so sporočili iz ljubljanske policijske uprave. Iz avta so ga morali izrezati gasilci. Hudo poškodovanega so nato s helikopterjem odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

 

Na policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da bodo šele po analizi krvi vedeli, ali je bil voznik vinjen.

 

Ker policisti okoliščine nesreče še ugotavljajo, prosijo vse, ki so bili priča tragediji, naj to sporočijo na številko 113 ali anonimno številko 080 12 00.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.