Slovenija > Črna kronika
3 ogledov

Voznik zbil pešca in pobegnil

policija Anže Petkovšek
Danes se je v Kranju zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dve osebni vozili in pešec, ki je utrpel lahko telesno poškodbo. Voznik je pobegnil s kraja dogodka.

Danes ob 6.15 se je na vozišču dovozne poti do objekta Mega Center na naslovu Savska cesta 34 v Kranju zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dve osebni vozili in pešec, ki je utrpel lahko telesno poškodbo.
Voznik je oplazil pešca, ki se jenahajal na vozišču ob levem boku ustavljenega osebnega avtomobila znamke Peugeot. Po povzročitvi prometne nesreče neznani voznik ni ustavil in je zapustil mesto prometne nesreče, ne da bi soudeleženim v prometni nesreči nudil svoje osebne podatke in podatke o vozilu ter da bi preveril, če je bil kdo v prometni nesreči telesno poškodovan.

Njegovo vozilo je poškodovano po levem vzvratnem ogledalu in po vsej verjetnosti tudi po prednjem levem bočnem delu. Policisti iščejo voznika osebnega vozila znamke Volkswagen tip Golf, serije 4, bele barve, možnih delnih reg. št. KR KH, s kranjskim grbom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.