Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Vozniki spet ovirali reševalna vozila

Zastoj na ljubljanski obvoznici. PIC
Na delih ljubljanske obvoznice sta promet ovirali prometni nesreči. Nastajali so daljši zastoji, vozniki pa tudi tokrat niso omogočali dovolj prostora za vožnjo intervencijskih vozil.

Nesreča se je tako zgodila na ljubljanski vzhodni obvoznici pred uvozom Industrijska cona Moste smer Malence. Kot so sporočali iz Prometno-informacijskega centra (PIC), so nastajali daljši zastoji.

Na PU Ljubljana so za zurnal24.si povedali, da je 26-letni voznik osebnega vozila honda civic vozil iz smeri Novih jarš proti Šentjakobu. Med vožnjo je domnevno zaradi neprilagojene hitrosti skozi ovinek izgubil oblast nad vozilom in trčil. V prometni nesreči se je lahko telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljaln UKC Ljubljana.

Voznike so ob na PIC ob tem opozarjali, da morajo pustiti med ustavljenima kolonama dovolj prostora za vožnjo intervencijskih vozil. Nekaj minut po pol šesti uri so bile posledice prometne nesreče že odstranjene in promet na omenjenem odseku ni več oviran.

Na ljubljanski severni obvoznici na razcepu Zadobrova iz smeri Novih Jarš pa je bil proti priključku Sneberje zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas. Posledice prometne nesreče so bile odstranjene tudi na tem odseku, zato promet ni več oviran.

Aktualne podatke o stanju v prometu si poglejte na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.