Slovenija > Črna kronika
79 ogledov

Vozniku ovadba, sopotniku plačilni nalog

Policijski avto Dejan Mijović
Nadzor prometa se je iztekel v fizični obračun.

Okoli polnoči so imeli policisti v Ilirski Bistrici postopek z nasilnim kršiteljem, so sporočili s koprske policijske uprave

"Policisti so z modro lučjo in zvočnim signalom na Župančičevi ulici ustavili 49-letnega voznika osebnega avtomobila iz Ilirske Bistrice. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,81 mg/l, z rezultatom pa se ni strinjal. Med postopkom je prišel do policistke in jo pričel zmerjati, zatem pa je policista dvakrat udaril. Policista sta kršitelja pozivala, naj preneha, vendar ukaza ni upošteval in je še nekajkrat zamahnil proti policistki. Zoper njega so uporabili prisilna sredstva in mu odredili pridržanje ter strokovni pregled," so opisali policisti, ki bodo zoper voznika napisali kazensko ovadbo. 

Brez kazni pa je ni odnesel niti 42-letni sopotnik, ki so mu napisali plačilni nalog. Iz vozila je izstopil brez dovoljenja policistov, pri ugotavljanju identitete pa ni hotel takoj izročit osebne izkaznice. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • Johnny13a 09:52 29.december 2016.

    Sicer je pa zadeva enostavna - za 30 EUR si kupi kamero za v avto, pa boš imel vse posneto... Samo ne se potlej žalit, ko bo videoposnetek se štel tebi v škodo, ker bo potrjeval zgodbo policistov ;)

  • Johnny13a 09:51 29.december 2016.

    In po tvojem bi pijana voznika, ki se vedeta arogantno in nevarno do okolice pustili voziti naprej ali kako? Al kako bi ti umiril pobesnelega pijanega bistričana, ki bi se rad stepel ne samo s policajem, ampak tudi z alkotestom?

  • stanekos 23:35 28.december 2016.

    Eh, klasične scene. Zakaj mislite, da so pri nas vedno dva policista v patrulji? (pa pozabite tisto ponarodelo, da en bere, drugi pa piše). Zato, ker na sodišču vedno obvelja pričanje. Dva policista proti enemu. In oni kokr nikoli ne ...prikaži več lažejo, ker jo kokr uradne osebe.Podn od podna. Sploh prometna policija.