Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Vozniku zasegli droge in orožje

Kokain Shutterstock
Koprski policisti ustavili voznika, ki je bil pod vplivom psihoaktivnih snovi. Pri njem so našli več zavojčkov drog in orožje.

Koprski prometni policisti so v zgodnjih jutranjih urah zaradi nezanesljive vožnje ustavili moškega srednjih let. S postopkom prepoznave simptomov sta policista potrdila sum vožnje pod vplivom psiho-aktivnih snovi in mu odredila strokovni pregled, kar pa je zavrnil.

Preprodajal droge

Vozniku sta prepovedala nadaljnjo vožnjo in mu začasno odvzela vozniško dovoljenje, ker pa se je nato zapletlo, so na pomoč prišli policisti Policijske postaje Koper. Ugotovili so, da ima ustavljeni voznik pri sebi več manjših zavojčkov s prašnato snovjo, ki so nakazali sum preprodaje prepovedanih drog. Med nadaljnjo preiskavo so pri osumljenemu našli nove dokaze, s katerimi so potrdili svoj sum.

Zasegli so mu več tablet s psihoaktivnimi substancami, predmete, ki se uporabljajo pri preprodaji prepovedanih drog, ter orožje, za katerega ni imel potrebnega dovoljenja.

Zoper osumljenega bodo izpeljani ustrezni postopki zaradi suma storitve kaznivega dejanja in prekrškov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.