Slovenija > Črna kronika
3 ogledov

Vozniška ji je potekla pred 27 leti

policija Anže Petkovšek
Na novomeškem območju so policisti ustavili 64-letnico, ki že 27 let nima vozniškega dovoljenja. Trebanjski policisti mirili 41-letnico.

Prometni policisti so včeraj v Dobovi pri meritvi hitrosti ustavili 64-letno voznico, pri kateri se je izkazalo, da že od leta 1985 nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so ji zasegli.

Napadala je policiste

Trebanjski policisti so imeli danes ponoči veliko dela z vinjeno 41-letnico, ki je kršila javni red in mir. Umirila se ni niti ob njihovem prihodu. Do policistov je bila nasilna in ni upoštevala njihovih ukazov, zato so jo zaradi več kršitev zakona o javnem redu in miru pridržali. Poleg tega pa zbirajo tudi obvestila zaradi suma kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja.

Komentarjev 6
  • Žurnalček 20:33 23.februar 2012.

    Če gospa , ne pa ženska ni nikoli opravila vozniškega izpita in ni povzročila nobenega prekrška , ji mora Državni organ podeliti častni vozniški izpit . Pika.Če pa je gospa samo pozabila ali pa sploh ni vedela, da ga ...prikaži veča je treba podaljšati , pa članek ne bi smel na tak način govoriti o njenem " prometnem prekršku " . Pika.Rajši se lotite porjavelih !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

  • Stolp 09:26 23.februar 2012.

    Ja je! In se strinjam s predhodnikom! Zelo dober komentar!

  • Skippy 05:14 23.februar 2012.

    kakšen neumen komentar. Nekdo, ki je celo življenje vozil avto, očitno pri tem ni povzročil nobene nesreče ali dobil prekrška, je nevaren, ker nima nekega papirja?