Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Vrgel steklenico v glavo varnostnika

Fotografija je simbolična. (Foto: Nada Černič Cvetanovski) Žurnal24 main
Romuna sta v Kranju poskušala nezakonito prodati motorno žago – naletela sta na policista. Ponoči so policisti posredovali pred lokalom, kjer je 21-letnik vrgel steklenico v glavo varnostnika.

Včeraj sta državljana Romunije stanovalcu v Kranju v nakup ponujala motorno žago, za katero nista imela ustreznih dokumentov o lastništvu in dovoljenj za prodajo. Na njuno nesrečo sta naletela ravno na policista, ki ju je zadržal do prihoda službujočih policistov. Tržni inšpektor je Romunoma izdal globo.

V Škofji Loki v
napačno smer

Policisti PP Škofja Loka so včeraj pridržali 56-letnega voznika iz Škofje Loke, ki je zaradi nepravilne strani vožnje povzročil tudi prometno nesrečo z materialno škodo.

Zvečer je v Kranju prišlo do pretepa med 30-letnima Kranjčanom in Tržičanom. Slednji jo je odnesel z lažjimi poškodbami. Zoper Kranjčana bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo in ga pridržali.

Okoli 3.30 zjutraj so morali posredovati pred gostinskim lokalom v Kranju, kjer je bil poškodovan varnostnik. Izkazalo se je, da je 21-letni Kranjčan v glavo 29-letnega varnostnika vrgel steklenico, ker mu ni dovolil v gostinski lokal. Varnostnik je huje poškodovan.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.