Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

Vrstnika s kamnom po glavi

pretep, fantje, otroci Shutterstock
Enajstletnik brez razloga s kamnom vrstniku razbil glavo.

Policija v Šibeniku je prejela prijavo, da je 11-letnik s kamnom vrstniku razbil glavo. Kot je sporočila Policijska uprava Šibensko-Kninska, je deček 28. marca v popoldanskih urah brez posebnega razloga napadel dečka in ga lažje ranil.

O kaznovanju 11-letnika bo odločilo okrožno državno odvetništvo za mlade v Šibeniku.

Komentarjev 2
  • stalker 10:06 07.april 2012.

    koncno so odstranl unga pofuknga leva zdj pa se koncjete iz temi reklamami za toaletni papir pa kokr da koga briga za ta oglas sj smo ga vidl ze miljonkrat ukinte to to ze enkrat pa kva je ta oglas ...prikaži več kle odstrani pomladite se za 10 let ja sj se ne mors sam fejk slika je splohk se ne mors pomladit iz kremo operacija al pa nc pa ta oglas klasicna ali lesena pa k da ma folk kes za hise ce zgubljajo sluzbe al pa ce ze ne pa se morajo trudt prezivet z minimalno placo al pa splohk brez sluzbe res katastrofalni ste uredniki zurnala te in une reklame vidm na tvju vs cajt pa mi gre tok na živce pa se kle moram to gledat ja fakkk nooo !!!!

  • puksicd 18:16 04.april 2012.

    Joj, je ta oglas za T2 z levom zoprn. Kaj ne veste, da lahko dosežete ravno kontra-efekt? Nisem na vaši strani zato, da bi nekaj rjovelo name! NEGATIVNO!