Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Vrstnika strpal v avto in okradel

Žurnal24 main
Ljubljanski plicisti so prijeli 16-letnika, ki je prisilil vrstnika, da se je usedel v avto, ga s "pomočnikom" odpeljal v okolico Ljubljane in mu ukradel telefon.

Ljubljanski policisti so včeraj odvzeli prostost 16-letniku iz Ljubljane, osumljenemu, da je prisilil vrstnika, da se je usedel v avtomobil znamke fiat punto, ki ga je vozil 19-letnik. Skupaj so se odpeljali v okolico Ljubljane, kjer je oškodovancu odvzel mobilni telefon.

Pri tem je uporabil fizično silo in vrstnika po podatkih policije večkrat z roko udaril po glavi. Storilca sta se po dejanju z vozilom odpeljala neznano kam, oškodovani 16-letnik pa je utrpel lažje telesne poškodbe in bil oskrbljen v ljubljanskem kliničnem centru.

 

Šestnajstletni osumljenec, ki je bil že večkrat obravnavan zaradi premoženjskih kaznivih dejanj, je bil s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, zoper 19-letnika pa bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.