Slovenija > Črna kronika
4296 ogledov

Z avtomobilom zgrmel 100 metrov globoko

Policija Gregor Prebil
Prva smrtna žrtev na slovenskih cestah v letu 2019.

Na cesti Zadlaz – Žabče je po prvih ugotovitvah policistov voznik v neposredni bližini ene od tamkajšnjih stanovanjskih hiš zapeljal levo z vozišča globoko približno 100 metrov v grapo. 43-letni voznik je v prometni nesreči podlegel poškodbam. 

Prometni policisti so z ogledom in dodatnim zbiranjem obvestil med drugim ugotovili, da je 43-letni voznik okoli 5. ure vozil po lokalni cesti izven naselja Zadlaz - Žabče iz Tolmina proti naselju Tolminske Ravne. Ko je pripeljal v desni nepregledni ovinek v bližini ene od stanovanjskih hiš v naselju Zadlaz - Žabče, je z vozilom zapeljal levo, kjer je ob levi strani vozišča s prednjim delom avtomobila trčil v kamnit obcestni kamen in se nato preko levega boka z vozilom prevrnil po strmem pobočju navzdol, kjer je nato osebno vozilo obstalo približno 100 metrov pod cesto v grapi. 

Zaradi reševanja in ogleda kraja prometne nesreče je bil promet na omenjeni lokalni cesti zaprt v obe smeri med  9.30 in 12.30 uro.

Poleg policistov PP Tolmin, Postaje prometne policije Nova Gorica in gorske policijske enote PU Nova Gorica so na kraju posredovali tudi gasilci, pripadniki gorske reševalne službe in reševalci NMP ZD Tolmin. Zdravnica je odredila obdukcijo.

O nesreči so bili obveščeni tudi pristojni pravosodni organi. Policisti v tem trenutku še zbirajo dodatne informacije v zvezi z omenjeno nesrečo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.