Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Z desetega nadstropja vrgel enoletnega dečka

Balkon Shutterstock
Na Japonskem je oče sina vrgel z desetega nadstropja. Fantek je preživel, oče pa je priznal, da ga je želel ubiti.

Na Japonskem je enoletni deček danes skorajda nepoškodovan preživel padec z desetega nadstropja stolpnice, potem ko ga je oče namenoma vrgel skozi okno.

Deček je po padcu pristal v grmičevju ob stavbi, kjer so ga našli policisti. Zgolj z nekaj praskami na obrazu so ga odpeljali v bolnišnico.

Oče se je po dejanju predal policiji. "Poskušal sem ubiti svojega sina. Skušal sem ga zadaviti, nato pa sem ga vrgel skozi okno spalnice," je po besedah japonske policije dejal 37-letni Šingo Hašimoto, ki naj bi imel težave zaradi službe. Policija je zaradi poskusa umora očeta prijela.

Komentarjev 2
  • Stolp 18:55 15.december 2011.

    Ja sej ne morš verjet. Kar se tiče takih felerjev je pa žurnal med najbolj fensi žurnali.Kitajska ali Japonska? To je zdaj vprašanje. Ker sem se malo učil japonščine mi ime zveni Japonsko. Lahko pa je tudi Japonec, ...prikaži več ki živi na Kitajskem.

  • TadeUs 15:20 15.december 2011.

    Ali se zavedate pisanja vaših člankov. Zdaj se odločite kje oz. kaj se je res dogajalo. Na Kitajskem ali na Japonskem. Ali je po vašem čudežu oče na Kitajskem zalučal otroka čez balkon in je mali nesrečnež pristal na Japonskem. ...prikaži več Spet bo kriv tiskarski škrat!!