Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Z mačetama nad bencinsko

Oropan bencinski servis (Foto: Barbara Milavec) Žurnal24 main
Roparja z mačetami odnesla dnevni izkupiček.

"Vse se je zgodilo v kakšnih tridesetih sekundah," je dejal prodajalec Mevio Grželj, ki je bil priča včerajšnjemu ropu bencinskega servisa OMV na mejnem prehodu Lazaret z Italijo.

Kot je dejal, sta dva zamaskirana neznanca z velikima nožema mačetami v poslovalnico vstopila dve minuti pred 20. uro zvečer, ravno ko je Grželj zapiral trgovino, ter pobrala dnevni izkupiček.

Roparja sta bila po njegovih besedah zelo redkobesedna, govorila pa sta tako slovensko kot italijansko. Koliko sta roparja odnesla, še ni znano, kraj dogodka pa so si že ogledali koprski kriminalisti.

Preiskava se nadaljuje
"Včeraj ob 20.13 smo bili obveščeni o ropu bencinskega servisa na Lazaretu. Ob prihodu na kraj so policisti ugotovili, da sta zamaskirana moška zagrozila uslužbencu, nato pa iz blagajne vzela gotovino in zbežala s kraja dogodka. Policisti in kriminalisti danes nadaljujejo s preiskavo," je dodala tiskovna predstavnica koprske policijske uprave Anita Leskovec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.