Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

"Z njega trgal kose mesa"

zločin miami Youtube
Oblasti v Miamiju iščejo morebitne očividce, ki bi jim lahko posredovali več informacij o 31-letnem Rudyju Eugenu, ki je nag pod enim izmed tamkajšnjih nadvozov grizel obraz drugega moškega. "Z njega je dobesedno trgal kose mesa," je dejala ena izmed prič.

Larry Vega, ki je v soboto kolesaril ob cesti MacArthur Causeway, ki povezuje središče Miamija in Miami Beach, je bil priča grozljivemu zločinu. "Z usti je z njega trgal kose mesa na obrazu, zato sem mu rekel: 'Prenehaj!'" je Vega dejal za tamkajšnjo televizijsko postajo WSVN.

"Moški se za poziv ni zmenil in je nadaljeval z napadom ter z drugega moškega trgal kožo." Vega je takoj poklical policijo in napadalec se ni ustavil niti potem, ko je na kraj zločina prispel prvi policist.

Slednji ga je, kot je povedal Vega, samo pogledal in kričal nanj. Ker je nadaljeval z grizenjem žrtve, ga je policist večkrat ustrelil in ga tako ubil.

"Povsod je bila kri"

Priča je ob tem še povedala, da je bila žrtev huje poškodovana, saj je bilo povsod veliko krvi. "Nič nisi mogel videti, povsod je bila samo kri." Po zadnjih podatkih je žrtev po obrazu popolnoma neprepoznavna, zdravniki pa se še vedno borijo za njegovo življenje.

Policija je medtem sporočila identiteto napadalca – gre za 31-letnega Rudyja Eugena – in vse morebitne očividce prosi, naj se javijo policiji in posredujejo dodatne informacije.

Več o tem grozljivem zločinu in posnetku nadzorne kamere si oglejte na tej povezavi.

Komentarjev 4