Slovenija > Črna kronika
0 ogledov

Z nožem v glavi sam v bolnišnico

Mladenič je z nožem v glavi prikorakal v bolnišnico. Žurnal24 main
Ena izmed medicinskih sester na urgenci se je onesvestila, ko ga je videla: 28-letni Kitajec je sam prišel v bolnišnico s petnajstcentimetrskim nožem v glavi.

Po poročanju časnika The Sun je imel v glavi celotno rezilo, vbodna rana je bila tik nad ušesom, kjer je ven štrlel le ročaj noža. Kljub temu, da je bila poškodba na prvi pogled videti zelo resna, je imel 28-letnik veliko srečo. Nož je zgrešil vse glavne žile in živce. ''Res je pravi srečnež. Lahko je normalno hodil in govoril, zagotovo bo popolnoma okreval. Le centimeter v katerokoli smer in nož bi ga ubil,'' je dejal eden izmed zdravnikov.

Napadalec je bil oče
Mladenič je povedal, da ga je zabodel 76-letni oče, ki je pobegnil neznano kam. Povedal je še, da je do napada prišlo nenadoma in nepričakovano: ''Star je, ampak je priseben in zdrav. Skrbi me, saj gotovo misli, da je v težavah zaradi tega, kar je naredil, in se zato ne želi vrniti domov.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.