Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Z ukradenim BMW-jem želel k nam

(Foto: PU Maribor) Žurnal24 main
Včeraj so policisti s PU Maribor zasegli vozilo, ukradeno iz Nemčije. Pred dvema dnevoma pa so imeli precej dela na tekmi med nogometnima kluboma Maribor in Hibernian.

V sredo se je na Ljudskem vrtu v Mariboru namreč odvijala tekma med NK Maribor in Hibernianom. "Policisti so po lastnem načrtu opravili varovanje javne prireditve. Ob 20.10 je na Gregorčičevi ulici v Mariboru, pri stadionu Ljudski vrt, prišlo do pretepa med slovenskimi državljani in državljani Velike Britanije. Policisti so pridržali šest državljanov Velike Britanije in jim izdali plačilne naloge. Plačilni nalog so izdali tudi slovenskemu državljanu, zoper drugega pa sledi obdolžilni predlog. Ob 23.20 je na Gosposki v Mariboru prišlo medsebojnega izzivanja k pretepu in prerivanja med slovenskimi državljani in državljani Velike Britanije," so zapisali v poročilu. Trem so izdali plačilne naloge, zoper dva pa podali obdolžilni predlog.

Včeraj so policisti na mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje na izstopu iz Slovenije kontrolirali 31-letnega državljana Poljske. Ob kontroli osebnega avtomobila so ugotovili, da je bilo vozilo odtujeno letos v Nemčiji. Policisti so vozilo zasegli. Zoper moškega bodo podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.