Slovenija > Črna kronika
54 ogledov

Z ženino glavo udarjal ob pohištvo

Nasilje nad ženskami Shutterstock Fotografija je simbolična.
Novomeški in črnomaljski policisti so imeli spet delo z nasilnežema. 24-letnik je davil in pretepal svojo partnerko. 52-letnik pa je vpil na ženo, ji grozil in go izgnal iz hiše.

Novomeške policiste so nekaj po 20. uri na pomoč poklicali stanovalci iz stanovanjskega bloka v Novem mestu. Ko so prišli na kraj so zbrali obvestila in ugotovili, da je 24-letni moški pretepal svojo partnerko, jo davil, z njeno glavo udarjal ob pohištvo ter ji grozil, da jo bo ubil. Ko je skušala pobegniti, jo je dohitel, zvlekel v stanovanje in ponovno pretepel.

Policisti so 24-letniku zato prepovedali približevanje. Obvestili so tudi pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Ovadili ga bodo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

52-letnik žalil ženo

Črnomaljski policisti pa so okoli 23. ure izrekli ukrep prepovedi približevanja 52-letnemu moškemu, ki pod vplivom alkohola vpil na ženo in ji grozil ter jo pregnal iz hiše. Osumljenec naj bi že dalj časa izvajal fizično in psihično nasilje nad žrtvijo. Policisti bodo 52-letnega nasilneža ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 00:03 21.avgust 2013.

    Ma jok , to je samo Ikeino omaro sestavljal!