Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

"Za nami je črn konec tedna"

"Za nami je črn konec tedna. V prometni nesreči smo zabeležili letošnjo petnajsto smrtno žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje," so sporočili celjski policisti.

Prometna nesreča se je zgodila v soboto  ob 17.45 na regionalni cesti izven naselja Varpolje. "65-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po regionalni cesti iz smeri Mozirja proti Ljubnem ob Savinji. Ko je pripeljal izven naselja Varpolje, je iz neznanega razloga zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je takrat  pravilno  pripeljala 25-letna voznica. Vozili sta silovito trčilli. V trečnju je umrl 69-letni sopotnik v vozilu povzročitelja. 65-letni povzročitelj prometne nesreče se je v prometni nesreči izredno hudo poškodoval, drugi sopotnik v njegovem vozilu pa lažje.  Lažje je bila poškodovana tudi  25-letna voznica osebnega  vozila," so okoliščine nesreče, o kateri smo že poročali, pojasnili celjski policisti. 

To je letošnja petnajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na Celjskem in Koroškem. Lani  jih je v enakem obdobju umrlo dvajset. Decembra lani so na cestah, ki jih nadzorujejo, umrli trije ljudje, zato vse udeležence v prometu opozarjajo, naj ne uživajo alkoholnih pijač, naj upoštevajo cestno prometne predpise in razmere na cestah.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.