Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

"Zadavil sem jo, preluknjal z izvijačem in vrgel v Dravo"

Zlatoličje Fotosmedija
Motiv in podrobnosti umora 33-letne P. B. še niso znani. Prav tako se zgodba domnevnega morilca ne ujema s forenzičnimi dokazi.

Preiskovalni sodnik je zaslišal 28-letnega S. Š., ki je osumljen, da je v noči na ponedeljek umoril 33-letno partnerko. Kot so dejali na policiji, je bil že pred tem obravnavan zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja. Grozi mu najmanj 15 let zapora.

Davil, nato jo je zabodel

Na dan prihaja vse več podrobnosti o umoru 33-letne P. B., ki naj bi jo umoril njen izvenzakonski partner S. Š. Ta je po tragediji odšel do njenega očeta in mu dejal: "Zadavil sem jo, preluknjal z izvijačem in jo vrgel v kanal Drave."

Oče naj bi po tem hčer večkrat poskušal priklicati, vendar neuspešno, zato je zločin prijavil policiji, poročajo Slovenske novice.

Umor se je zgodil v noči na ponedeljek, da je zločin priznal očetu, pa je potrdil tudi oče sam. Kako je policija našla domnevnega morilca, ni jasno. Po nekaterih podatkih naj bi se policiji predal sam, po drugih pa naj bi ga izsledili policisti.

Motiv še ni znan

Zakaj je 28-letnik umoril svojo izvenzakonsko partnerico, še ni znano. Prav tako policija ne ve, kje, saj naj se njegovo pričevanje ne bi ujemalo s forenzičnimi dokazi.

Po besedah sosedov sta sicer partnerja pogosto uživala alkohol in mamila, večkrat pa sta se tudi prepirala.

Komentarjev 2
  • reider 22:29 20.junij 2012.

    Pubec solejo si zrihte! Naj se bog usmili tvoje pokvarjene duše!

  • stela 09:27 20.junij 2012.

    Mogoče bi blo pa zarad kedibilnosti polcije boljš, da ne bi vsak dan mal pisarli o tem....sej se berejo sam " ne vemo, kje, kdaj zakaj, kako so dobil osumljenca, zakaj je ...." skratka po 4 dne se NČ ne ve....