Slovenija > Črna kronika
7 ogledov

Zagorelo v Selnici ob Dravi

Požar Bralka
Včeraj je zagorelo v Zgornjem Boču v Občini Selnica ob Dravi. En človek umrl.

Včeraj ob 23.18 je bil OKC PU Maribor obveščen o požaru v stanovanjskem objektu v Zgornjem Boču v Občini Selnica ob Dravi.

Na kraj požara so bili napoteni policisti, gasilci in reševalci. Policisti so kraj in okolico zavarovali. Požar je pogasilo 21 gasilcev iz prostovoljnih gasilskih društev Selnica ob Dravi, Slemen, Ruše, Smolnik in Bistrica ob Dravi. Ogenj je objekt popolnoma uničil.

V požaru je stanovanjska hiša pogorela v celoti. Na pogorišču je bil najden mrtev 75-letni domačin, ki je pred tem bival v hiši, so sporočili z mariborske policijske uprave. V požaru je bila lažje telesno poškodovana tudi 72-letna stanovalka hiše, ki so jo odpeljali na zdravljenje v UKC Maribor.

Z ogledom, ki ga je na kraju dogodka vodila dežurna preiskovalna sodnica, in z zbiranjem obvestil do zdaj vzrok požara ni bil ugotovljen. Prav tako še ni bila ocenjena višina nastale škode. Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil in preiskavo požara.
.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.