Slovenija > Črna kronika
184 ogledov

Zagorelo v stranišču v OŠ Prule

Požar Anže Petkovšek
V Osnovni šoli Prule v Ljubljani je zagorel koš za smeti v enem izmed stranišč v novem delu šole. Gasilci so požar, v katerem ni bil nihče huje poškodovan, že pogasili.

"V Osnovni šoli Prule se v enem delu objekta kadi," so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje. Na PU Ljubljana so za zurnal24.si pojasnili, da so bili okoli 13. ure obveščeni o požaru v omenjeni šoli.

Ugotovili so, da je zagorel koš za smeti v sanitarijah v tretjem nadstropju stavbe. Zaposlena, ki je opazila dim, je ogenj sama pogasila. Zaradi vdihavanja dima pa je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana.

V požaru sicer nihče ni bil poškodovan, saj je vodstvo šole, kot so za zurnal24.si povedali na omenjeni šoli, poskrbelo, da so otroke zaradi dima iz novega dela šole, kjer je tudi prišlo do požara, preselili v starejši del šole.

V požaru je v celoti zgorel koš za smeti, pri tem pa je škoda nastala tudi na stenah in keramiki ter znaša za okoli 20.000 evrov, so ob tem še povedali na PU Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.