Slovenija > Črna kronika
80 ogledov

Zagorelo v vrtni uti, umrla ena oseba

pozar Olsevek
1/3
Matej Kampič, fotografija je simbolična
V vrtni uti, ki so jo zajeli ognjeni zublji, je umrl moški

Včeraj zvečer okoli pol desete ure je zagorelo v Mariboru. Do požara je prišlo V Adamičevi ulici, kjer je zagorela vrtna uta v velikosti 2X2 metra. Med gašenjem požara so gasilci našli delno zoglenelo moško truplo in ga izvleki iz goreče lope, sporočajo z mariborske policijske uprave. 

Ogenj, ki je objekt v celoti uničil, so pogasili gasilci ZZPR Maribor in gasilci PGD Maribor - Studenci so ogenj pogasili. O dogodku so bile obveščene vse pristojne službe, poročajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Kot so dodali na PU Maribor, kriminalisti nadaljujejo s preiskavo, zato podrobnosti o vzroku požara in o truplu ne bodo znane do njenega zaključka. 

Avto zagorel v garaži, prijavitelj s hudimi opeklinami

Včeraj zvečer pa je zagorelo tudi v garaži avto delavnice v Šujici v občini Dobrova-Polhov Gradec. Pri varjenju avtomobila je prišlo do požara na vozilu.

Posredovali so gasilci PGD Dobrova, ki so ob prihodu nudili prvo pomoč prijavitelju, ker se je zastrupil z ogljikovim monoksidom in utrpel močne opekline, zaradi česar je bil odpeljan na zdravljenje v UKC Ljubljana.

Gasilci so požar na vozilu pogasili in prezračili prostore delavnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.