Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Zagreb: z avtom zapeljala v lokal

Z avtom zapeljala v lokal.
1/5
Pixsell
Mlada Hrvatica je z avtomobilom zapeljala v lokal sredi Zagreba. Pri tem je bil ranjen eden izmed gostov, vzvišena voznica pa se gostom lokala sploh ni opravičila.

S polno hitrostjo je zapeljala čez robnik in se zaletela v lokal, je povedala pretresena 32-letna Helena Markuš. Nesreča se je po pisanju 24sata.hr zgodila okoli pol dvanajste ure, ko je Markuševa sedela v lokalu Vita na tržnici na zagrebškem Jarunu. Nenadoma je z BMW-jem v steklena vrata trčila 21-letna Hrvatica in pri tem zrušila več stolov in miz.

"Vzvišeno je dejala, da tega ni storila namerno. A lahko bi nas ubila," je dodala Markuševa. Vsepovsod je bilo namreč razbito steklo, saj so z miz zleteli kozarci in steklenice. "V zadnjem trenutku sem se vrgla na tla. Grozljivo je bilo," pravi 32-letnica. Njen 65-letni sorodnik pa je bil v dogodku poškodovan in se zdravi v bolnišnici.

Markuševa pravi, da se voznica drugim gostom sploh ni opravičila. "Tako kot njen zaročenec, ki je po dogodku takoj prišel na kraj nesreče, je bila zelo nesramna," še pravi.

Krive so japonke

Voznica, ki ima vozniški izpit že tri leta in pol, je v solzah za hrvaški portal dejala, da je lastnik vozila njen zaročenec, ki jo je po nesreči tudi tolažil.

"Med vožnjo v japonkah mi je spodrsnilo in nenadoma sem se zaletela," je povedala. Njen zaročenec pa jo je takoj obranil. "Nič ni groznega. Steklo lokala je zelo krhko. Kot vidite, avto ni nič poškodovan," je dejal.

Policija medtem še ni sporočila, koliko škode je voznica povzročila.

Komentarjev 4
  • janezu1976 09:51 28.avgust 2012.

    epilog zgodbe je, da je mrtvec še vedno mrtev.

  • Skippy 01:40 28.avgust 2012.

    Nikoli ni bilo prepovedano, ne pri nas, ne drugje, ker je verjetnost nastanka nesreče zanemarljiva. V Avstraliji vidiš tako obute celo voznike avtobusov na rednih linijah.

  • bobr 22:00 27.avgust 2012.

    včasih je bilo v taki obutvi rpepovedano vozitni več?