Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Zaletel se je v rešilca

rešilec, nesreča
1/5
Žurnal24 main
Pri izolski bolnišnici je prišlo do prometne nesreče rešilnega vozila in osebnega avtomobila. Mrtvih ni bilo, voznik avtomobila in zdravnica sta utrpela lažje poškodbe.

Na policijski upravi Koper so nam povedali, da je do nesreče prišlo danes okoli 13. ure, ko je 43-letni voznik Renaulta 5 pripeljal po cesti, ki vodi do izolske bolnišnice. Nasproti mu je pripeljal rešilec, ko je voznik Renaulta nenadoma zavil na nasprotni pas.

Voznik rešilca ga je želel počakati in se mu izogniti, a mu je voznik Renaulta avtomatično sledil, nakar je prišlo do trčenja. Pri tem sta bila poškodovana voznik osebnega vozila in zdravnica, ki je bila v rešilcu, za kakšne vrste poškodb gre, pa nam predstavnica za stike z javnostmi Anita Leskovec ni znala povedati, saj zdravniki še niso postavili diagnoze. A po njenih besedah jo je voznik odnesel le s preklano ustnico, zdravnica pa z udarcem glavo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.