Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Zalotili Bolgara pri razstavljanju škode

Policijsko vozilo. Anže Petkovšek
Kanalski policisti so v četrtek popoldne zalotili bolgarskega državljana pri razstavljanju neregistriranega parkiranega osebnega vozila znamke Škoda. Lastnika, ki ni podal predloga za pregon, so oškodovali za 50 evrov.

V širši okolici Kanala je bil zaloten 44-letni bolgarski državljan pri razstavljanju neregistriranega parkiranega osebnega avtomobila znamke Škoda, v neposredni bližini pa so bili v ustavljenem kombiju fiat ducato najdeni avtomobilski deli ter zraven še dva bolgarska državljana, in sicer 46-letni moški in 38-letna ženska.

S tem protipravnim dejanjem so lastnika oškodovali za 50 evrov, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica. Ker lastnik ni podal predloga za pregon, bodo policisti v obravnavanem primeru podali poročilo pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

Očitno pa to omenjenim bolgarskim državljanom ni bilo dovolj, saj so bili le nekaj ur kasneje zaloteni tudi pri poskusu tatvine odpadnega železa blizu Šempasa. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev so policisti zoper navedene osebe ustrezno ukrepali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.