Slovenija > Črna kronika
51 ogledov

Zapeljal v prepad in umrl

Prometna nesreča pri Lokvah JZGRD GENG
Voznik je na cesti iz Solkana proti Lokvam iz neznanega vzroka zapeljal s cestišča v prepad in pri tem umrl na kraju nesreče.

Včeraj zvečer se je okoli 22.15 na regionalni cesti Solkan-Lokve zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom.

33-letni državljan Italije je vozil osebni avto znamke VW Golf po regionalni cesti iz smeri Trnovega proti Solkanu, kjer je na ravnem delu ceste iz neznanega vzroka z vozilom zapeljal v levo preko roba vozišča na strmo pobočje.

"V kraju, imenovanem Prevala, je voznik pripeljal po klancu navzdol in na ravnem delu ceste iz neznanega vzroka z vozilom zapeljal v levo preko levega roba vozišča na strmo pobočje," je pojasnil Dean Božnik s PU Nova Gorica. "Omenjeno vozilo se je nato pričelo prevračati na levi bok in je s streho trčilo v deblo drevesa. Po trčenju v drevo je vozilo po nekaj metrih stran obstalo na kolesih, 21 metrov pod cestiščem."  

Prometna nesreča pri Lokvah | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Italijanski voznik je ostal ukleščen v osebnem vozilu in je zaradi hudih telesnih poškodb umrl na kraju prometne nesreče.  

Posredovali so gasilci JZGRD Nova Gorica, ko so voznika s tehničnim posegom izrezali iz osebnega vozila in ga prenesli do cestišča. Zdravnica ZD Nova Gorica je na kraju nesreče lahko le potrdila smrt omenjenega voznika in odredila sanitarno obdukcijo. 

Letos že 15 smrtnih žrtev

Letos so slovenske ceste terjale 15 smrtnih žrtev, v enakem obdobju preteklega leta pa šest. 

Prometna nesreča pri Lokvah | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.