Slovenija > Črna kronika
11250 ogledov

Zapeljala s ceste in umrla

motorist nesreča arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Umrla je 21-letna voznica motornega kolesa.

Uprava za zaščito in reševanje poroča, da se je ob 17.46 zgodila prometna nesreča na začetku vasi Smuka v občini Kočevje. S PU Ljubljana so potrdili, da je bila v nesreči udeležena 21-letna voznica motornega kolesa.

Po do zdaj zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda kraja prometne nesreče so policisti ugotovili, da je vozila iz smeri naselja Smuka proti Lopati. V levem blagem ovinku je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila oblast nad motornim kolesom in zapeljala desno iz vozišča. Pri tem se je tako hudo poškodovala, da je na kraju umrla. 

Gasilci PGD Kočevje so zavarovali kraj nesreče, preprečili iztekanje motornih tekočin in nudili pomoč reševalcem NMP Kočevje.

Po podatkih prometno-informacijskega centra je bila ob 20.52 cesta Kočevje - Žužemberk pri Sumki še zaprta. Ob 21.23 je bila cesta spet odprta.  

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Janez_53 09:26 10.september 2018.

    Ne vem zakaj ste tako bolano obsedeni z objavljanjem "simboličnih fotografij"??? Meni se to zdi popolna blesarija in nepotrebno zapolnjevanje prostora. Če niste sposobni objavljati realnih fotografij, raje ne objavljajte nobenih!