Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Zaradi igric zadavila hčerki

Kathrin O. je priznala, da ni mogla premagati odvisnosti od igranja igric. Žurnal24 main
V Nemčiji je mati treh otrok ubila dve hčerki zato, da bi lahko v miru igrala računalniško igrico.

Kathrin O., tajnica in mati treh otrok, je priznala, da je obsedena z igranjem računalniške igrice Warcraft. "Igrico sem igrala sedem ali celo osem ur dnevno. Včasih sem jo igrala cele noči. V igrici sem bila dobra oseba, junakinja, moj fant pa je bil bojevnik," je pojasnila Kathrin. Začela je zanemarjati sina, kmalu zatem pa je rodila hčer. Deklico je rodila v kopalni kadi, vendar jo je po porodu zadavila. Po enem letu je rodila še eno deklico, ki jo je zadušila in spravila v pralnem stroju. Tam jo je našel Kathrinin partner. To je storila zato, da bi lahko nemoteno igrala igrico.

Izgubila je službo in hkrati vse prihodke zapravila za igrice. "Enostavno nisem mogla odnehati. Zjutraj sem se odločila, da ne bom več igrala. Popoldne pa sem bila spet pred računalnikom," je povedala Kathrin. V ponedeljek bo za svoja dejanja odgovarjala na sodišču, grozi ji do 15 let zapora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.