Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Zaradi ljubosumja ga je polila z oljem

Polila ga je z olje bild.de
Dekle je v navalu besa na fanta zlilo vrelo olje, ta pa je zaradi hudih opeklin prestal več operacij. Za delo ni zmožen.

Dvaintridesetletnega Nehata je med spanjem njegovo noseče dekle v navalu besa polilo z dvema litroma vrelega olja. Zaradi hudih opeklin je moral prestati že 11 operacij, že več kot leto dni pa mora na glavi nositi posebno kapo. Vrelo olje mu je poškodovalo 25 odstotkov telesa.

Spoznala sta se na internetu

Nehat je 37-letno Luminjo spoznal na internetu. Zaradi njega se je s Kosova preselila v Düsseldorf. Čeprav je bila patološko ljubosumna, jo je imel neizmerno rad, ko je zanosila, pa se je njena ljubosumnost še povečala. Tako se je nekega dne, ko je spal, prikradla do njegove postelje in ga polila z vrelim oljem.

"Skočil sem iz postelje in začutil grozne bolečine. Pogledal sem se v ogledalo in videl, kako se mi topi koža. Nos in ustnice so viseli z mojega obraza. Nato sem omedlel in prišel k zavesti šele po petih tednih," je za bild.de povedal Nehat. Zaradi posledic, ki mu jih je pustilo vrelo olje, ni zmožen za delo in se mora preživljati s socialno pomočjo.

Njegova punca Luminja je trenutno v zaporu zaradi poskusa uboja. Pred časom je rodila zdravo deklico, ki pa so jo zaradi Nehatovega stanja dali v rejo neki nemški družini, še piše bild.de.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.