Slovenija > Črna kronika
1679 ogledov

Zaradi nacističnega pozdrava v ljubljanskem klubu odpustili varnostnika

Decemberska norija v K4 Uros P.
Na gosta so kričali Heil Hitler

Varnostnika v Klubu K4, ki je v petek sovražno komuniciral z enim od gostov, so odpustili.  

Varnostnik je na obiskovalca (gre za tujca), ki je prišel v lokal, najprej zakričal "Žid". Gost se je obrnil na varnostno službo, kjer so mu v vulgarnem jeziku ukazali, naj odide. Ker tega ni storil, mu je eden od njih v obraz zakričal Heil Hitler.

V gosta kričali Heil Hitler

Predstavnik kluba obiskovalcu ni hotel dati imen varnostnikov, zato jih je želel pridobiti sam. Svojega imena mu ni hotel povedati niti varnostnik, ki ga je pozdravil z nacističnim pozdravom, zato ga je gost želel fotografirati. Vendar so mu ostali varnostniki izpulili telefon iz rok, eden pa ga je na tleh pokril z nogo, da ga ni mogel uporabiti. Znova so v gostov obraz zavpili tudi nacistični pozdrav.

Uprava družbe Gast Ent. je po obvestilu vodje lokala o zapletu stopila v stik z upravo varnostne službe Obeliks, ki varuje objekt  Zahtevali so, da varnostnik, ki je rasistično napadel gosta, ne sme nikoli več opravljati dela v Klubu K4 ali katerem koli lokalu, ki ga upravlja Gast Ent. "Kolikor nam je znano, je bil omenjeni varnostnik, ki si je privoščil obsojanja vreden rasistični izpad, zaradi tega dejanja tudi nemudoma odpuščen," so sporočili iz lokala.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.