Slovenija > Črna kronika
11111 ogledov

Huda nesreča, dolenjska avtocesta dlje časa zaprta

prometna nesreča dolenjska avtocesta
1/3
Bralec
Dolenjska avtocesta je bila zaradi prometne nesreče dlje časa zaprta v smeri Novega mesta med razcepom Malence in priključkom Šmarje Sap.

Na dolenjski avtocesti je med predoroma Debeli hrib in Mali vrh nekaj pred 9. uro prišlo do prometne nesreče. Po do zdaj zbranih obvestilih sta v nesreči udeleženi dve vozili, lažje pa je poškodovan en udeleženec. Na kraju so bili prisotni tako policisti kot reševalci. 

Zaradi nesreče je bila zaprta polovica avtoceste v smeri Novega mesta. Osebna vozila so lahko uporabila cesto Lavrica - Škofljica - Šmarje Sap. Za tovorna vozila obvoza ni bilo. 

Prometna nesreča se je zgodila tudi na ljubljanski južni obvoznici pred uvozom Ljubljana jug proti Malencam. Tam je bil zaprt prehitevalni pas, s katerega pa so že odstranili posledice nesreče. Še vedno pa je na tem območju več kilometrov dolg zastoj.  Ves promet iz Primorske proti Štajerski, se preusmerja na zahodno in severno ljubljansko obvoznico.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.