Slovenija > Črna kronika
67 ogledov

Zaradi poškodb umrl tudi 44-letni pešec

Nesreča na dolenjski avtocesti Saša Despot
Po včerajšnji nesreči, ko je na višnjegorskem klancu na dolenjski avtocesti tovornjak trčil v pešca in nato še v okvarjen avtomobil na pasu za počasna vozila, je zaradi poškodb umrl tudi pešec. V nesreči sta tako umrla dva človeka.

Včeraj se je na višnjegorskem klancu zgodila huda prometna nesreča. Enaintridesetletni voznik tovornjaka, ki je peljal iz smeri Ivančne Gorice proti Grosuplju, je domnevno zaradi neprilagojene hitrosti trčil v 44-letnega pešca, ki je ravno takrat stal na pasu za počasna vozila. Nato je tovornjakar trčil še v osebno vozilo, ki je obstalo zaradi okvare. 44-letnik je hudo poškodovan obležal na vozišču, osebno vozilo pa je odbilo. 38-letnik, ki je sedel spredaj desno v osebnem vozilu, se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.


44-letni moški, ki je sedel zadaj v vozilu, pa se je lažje poškodoval. 44-letnika (pešca, op. p.) so reševalci na kraju oživljali, nato pa odpeljali v ljubljanski klinični center, a je včeraj v popoldanskih urah v ljubljanskem kliničnem centru umrl, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Zaradi pietete do pokojnih smo možnost komentiranja izklopili.