Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Zaradi postopka proti sinu mati napadla policiste

Policist Boštjan Tacol
V Škofji Loki, Radovljici in v Kranju so policisti v soboto ponoči mirili alkoholizirane vročekrvneže, v vseh treh primerih so morali uporabiti prisilna sredstva.

V  Škofji Loki so policisti zaradi nasilnega vedenja obravnavali pijana domačina. Eden se je lotil varnostnika, ki ga je odstranil iz gostinskega lokala, drugi pa policistov. Kršiteljema se je pridružilo še nekaj ljudi, ki so prav tako pozivali k nasilju, zato so policisti uporabili prisilna sredstva in jih obvladali, so sporočili policisti kranjske policijske uprave. 

Pred policisti sta ga branila brat in mati

V Kranju so policisti zaradi kršitve javnega reda v gostinskem lokalu obravnavali domačina, ki se je nedostojno vedel tudi do policistov, med policijsko obravnavo pa sta se v postopek vsilila še njegov brat in mati in policistom s silo poskušala preprečiti izvedbo naloge. Policisti so morali uporabiti prisilna sredstva, da so jih obvladali. 

Brata razbesnelo, ker jima niso natočili

V Radovljici pa sta se dva brata, ki v gostinskem lokalu zaradi opitosti nista bila postrežena z alkoholom, s silo lotila lastnika lokala, potem pa še varnostnika. Eden od kršiteljev je s kraja po prihodu policistov poskušal zbežati, kar mu ni uspelo, prisilna sredstva pa so morali policisti uporabiti tudi v tem primeru. Enega brata so policisti pridržali.

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:34 09.februar 2015.

    sj razumem da je tvoj sin..sam da ga pa branš ko dela neumnosti? bedarija.

  • romy 11:54 09.februar 2015.

    V marico strpat in en giro po ulicah,na končni postaji pa še kazen plačat...

  • jaki 11:32 09.februar 2015.

    Jejhata, jejhata, ovi Slovenci!