Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Zaradi prehitevanja umrl motorist

Prometni znak in trak ob nesreči Mojca Marot
V nedeljo okoli 17.30 ure se je na cesti od Štanjela proti Sežani pri odcepu za Koprivo zgodila prometna nesreča v kateri je umrl motorist.

V nedeljo se je z motorjem smrtno poneserečil 40-letnik iz Štanjela. Po podatkih policije je naj bi v nepreglednem ovinku  prehiteval osebno vozilo, ko mu je nasproti pripeljalo drugo vozilo. Trčenja ni bilo mogoče preprečiti, saj sta bila poleg njega udeležena še dva voznika osebnega vozila, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Prehiteval v nepreglednem ovinku
Po prvih zdranih podatkih naj bi 47-letni državljan Italije z osebnim avtomobilom vozil iz Koprive proti Štanjelu, ko ga je začel v nepreglednem ovinku prehitevati 40-letni motorist. Iz nasportne strani je v istem trenutku pripeljala 49-letna voznica osebnega avtomobila, ki naj bi se ravno izogibala kolesarki in zato zapeljala 10 centimetrov na nasprotni pas. Ob tem je bočno trčila v motorista.

Po trčenju so 40-letnika odpeljali v bolnišnico, a je mu niso mogli pomagati. Umrl je uro po nesreči. Zaradi nesreče je bila cesta zaprta skoraj pet ur.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.