Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Zaradi reklamacije grozil z bombo

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Lastnik avtohiše v Murski Soboti je poklical policijo in zatrdil, da je na njegovem dvorišču parkiran avtomobil bomba. Razlog za grožnjo naj bi bila pomanjkljiva kakovost reklamacije.

V sredo malo čez deseto uro dopoldan je PU Murska Sobota prejela klic lastnika ene izmed avtohiš v Murski Soboti. Prijavitelj je naznanil, da so pred vhodom na dvorišče avtohiše opazili parkiran osebni avtomobil nezadovoljnega kupca, v katerem je verjetno bomba. Prijavitelj je še povedal, da so že pretekli dan po telefonu sprejeli grozilni klic tega kupca, v katerem je med drugim izrekel tudi grožnje z bombno eksplozijo. Grozil naj bi zato, ker ni zadovoljen s kakovostjo opravljene reklamacije, je v sporočilu za javnost zapisal Jožef Prša, tiskovni predstavnik PU Murska Sobota.
 
Policisti so takoj po prihodu zavarovali kraj. Pregledali so zunanjost in notranjost avtomobila, vendar eksplozivne naprave niso našli.

Na kraj dogodka so po telefonu poklicali tudi moškega, ki je grozil z eksplozijo. 
Osumljencu so zaradi nepravilnega parkiranja izdali plačilni nalog, zaradi kaznivega dejanja ogrožanja varnosti pa ga bodo tudi kazensko ovadili.                                                                    

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.