Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

Zaradi smeti jo je zabodel

Žurnal24 main
Med brskanjem po odpadkih sta se na začetku meseca v Ljubljani hudo sprli dve skupini. Spor je prerasel v pretep, pri čemer je eden od udeleženih z nožem zabodel žensko in jo hudo ranil.

Moščanski policisti so na podlagi preiskave ugotovili, da je trojica 3. marca popoldne na območju Bizovika brskala za uporabnimi predmeti med odpadnim materialom, ki so ga stanovalci tamkajšnjega naselja pripravili za kosovni odvoz.

Pri tem so 35-, 21- in 50-letnik iz Kočevja naleteli na moška in ženski iz Grosupljega, ki so prav tako nabirali predmete iz pripravljenega kosovnega materiala. Med skupinama se je vnel prepir, pri čemer je 35-letnik iz Kočevja potegnil nož in zabodel Grosupeljčanko. Po dejanju sta obe skupini zbežali s kraja, ranjeno žensko pa so prepeljali v klinični center.

Policisti so kočevske nasilneže izsledili in jih aretirali. 35-letnika so prijeli 10. marca in ga osumili poskusa uboja, preostala dva pa so prijeli dan kasneje. Osumljena sta nasilništva in ogrožanja varnosti. Mlajša dva sta ostala v priporu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.