Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

Zaradi trčenja zastoji

Posnetek spletne kamere PIC ob 19.25. (Foto: PIC) Žurnal24 main
Na vzhodni ljubljanski obvoznici se je okoli 18.25 zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena štiri vozila. Ena oseba je utrpela lahke telesne poškodbe.

Nesreča se je zgodila med pokritim vkopom Strmec in Bizovikom v smeri Zadobrove. Na PU Ljubljana so za zurnal24.si povedali, da je voznik tovornega vozila vozil po sredinskem prometnem pasu smernega vozišča iz smeri Bizovika proti Golovcu.

Na štajerski avtocesti se je nekaj minut po 13. uri zgodila nesreča, v kateri so bili udeleženi tovorno vozilo, cisterna z naftnimi derivati in osebno vozilo. Ranjena ena oseba. Oglejte si galerijo.

V bližini galerije Strmec je zapeljal proti desnemu prometnemu pasu in trčil v zadnji del osebnega vozila, ki ga je potisnil proti levemu prometnemu pasu, kjer je vanj trčil še en osebni avtomobil.

Po trku je prvo osebno vozilo odbilo na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčilo v osebno vozilo, ki je takrat pravilno peljalo proti Bizoviku. V prometni nesreči je ena oseba utrpela lahke telesne poškodbe.

Sicer pa je bilo zaradi večkratnega trka promet na omenjenem odseku vzhodne ljubljanske obvoznice v obe smeri močno oviran med 18.20 in 20.10. Več kot uro sta bila tako proti Bizoviku zaprta vozni in prehitevalni pas, v smeri Malenc pa počasni pas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.