Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Zasegli za 10.000 evrov kokaina in heroina

Zasežena heroin in kokain
1/3
PU Celje
35-letni povratnik, trenutno na pogojnem izpustu, je nabavljal večje količine droge, jo prepakiral in preprodajal v manjših količinah.

Pretekli teden so kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje v sodelovanju s policisti opravili hišno in osebno preiskavo pri 35-letnem osumljencu iz Laškega.

Kot so sporočili s celjske policijske uprave, so pri hišni preiskavi zasegli okoli 300 gramov heroina in okoli 50 gramov kokaina. Zasegli so tudi nekaj denarja, komunikacijska sredstva in predmete, potrebne za nadaljnjo prodajo droge.  

"S prodajo takšne količine droge bi 35-letni Laščan na črnem trgu pridobil najmanj 10.000 evrov  protipravne premoženjske koristi, saj je bilo nedvoumno ugotovljeno, da je osumljeni nabavljal večje količine prepovedane droge ter jo nato prepakiral in preprodajal v manjših količinah," so pojasnili celjski policisti.

35-letniku, ki je povratnik in je trenutno na pogojnem izpustu iz prestajanja zaporne kazni za istovrstna kazniva dejanja,  je preiskovalni sodnik odredil pripor.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 08:06 21.januar 2014.

    Ker je na pogojnem pomeni , da ima do isteka dodeljene mu kazni , nad njim izključno pravico sodna veja oblasti. Sedaj vas sprašujem , zakaj KAZNJENCU niso objavljeni POPOLNI OSEBNI PODATKI ? Če bi bil pobegli arestant bi zagnali ...prikaži več vik in krik z polnimi imeni. Tudi v tem primeru gre za pobeg , sicer ne iz zapora ampak v svet kriminala , kar je za njega isto , ker je na POGOJNEM !