Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Zaslišanje družine v Šibeniku

Dragan Paravinja med sojenjem v Sokolovcu. Ivica Galović / Pixsell
Preiskovalni sodnik v Šibeniku je danes popoldne zaslišal družino izginule 17-letne Antonije Bilić. Zaslišanje se nadaljuje jutri.

Obravnava zoper Dragana Paravinjo, ki ga obtožujejo umora mladoletne Antonije Bilić ter dveh posilstev, se je začela točno ob 10. uri. Zaslišanje je bilo zaprto za javnost, trajalo pa je manj kot eno uro, piše 24sata.

Po besedah odvetnika Vinka Ljubičića je Antonijina družina prvič videla sodni spis in je z delovanjem sodišča zadovoljna. Postopki trenutno potekajo dobro, po končanih zaslišanjih pa se bodo odločili o nadaljnjih korakih, piše večernji.hr.

Odvetnik Paravinje Branko Braica pa je povedal, da bo zaradi nejasnih dokazov, na katerih se vodi postopek, vložil pritožbo. O pritožbi bo sodišče odločalo v petek.

Jutri spet zaslišanje

Preiskovalni sodnik Igor Ninić bo jutri zaslišal še ostale priče. Frana Bilića, zaposlene v tovarni Godec beton, katere tovornjak je Paravinja vozil na dan, ko je izginila Antonija, zaposlene drugih družb, v katerih je delal, ter dekle, po opisu katere so naredili fotorobota Paravinje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.