Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Zavajala prijateljici, obsojena zaradi spolne zlorabe

facebook Shutterstock
Naivnost in nesramnost. Dvajsetletnica prijateljici preko Facebooka prepričala, da sta našli sanjskega fanta. Verjeli sta ji tudi po telesnem stiku. Po spoznanju resnice je sledila tožba.

Dvajsetletna Gemma Barker iz Velike Britanije je bila obsojena na 30 mesecev kazni zaradi spolne zlorabe in tri mesece zaradi prevare.

Zgodba se je začela s tem, ko je Gemma na Facebooku ustvarila lažna profila dveh fantov. Njeni žrtvi sta bili 15- in 16-letno dekle. Obe je z lažnimi profili prepričala, da sta našli pravega fanta zase, poroča Daily Mail.

Verjeli sta ji celo po tem, ko sta se s Connorjem oziroma Aronom osebno srečali. Gemma je svojo identiteto prijateljicama prikrila s širokimi oblačili in pokrivali. Prišlo je do poljubljanja, objemanja in spolnih dotikov.

Razočaranje ob spoznanju, da Connor in Aron nista le ena in ista oseba, ampak da gre za njuno prijateljico, je bilo zato še toliko večje. Mladoletnici sta dejali, da se jima je svet sesul, ko sta odkrili prevaro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.