Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Zbil dva pešca in pobegnil

Žurnal24 main
Na območju Murske Sobote se je samo včeraj zgodilo pet prometnih nesreč (štiri osebe poškodovane) in več drugih kaznivih dejanj. Povzročitelj ene nesreče pobegnil s kraja dogodka.

Včeraj so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, poleg tega so večkratnemu kršitelju prometnih predpisov zasegli avtomobil, vinjenega voznika pa so pridržali. V dveh prometnih nesrečah so se štiri osebe lahko telesno poškodovale.

Pozor!
Meritve hitrosti
bodo danes policisti pogosteje opravljali na območju PP Lendava.
Poleg tega se meritev hitrosti ves čas izvaja tudi s stacionarnimi radarji v naseljih Spodnja Ščavnica, Hrastje Mota, Hotiza, Grede in Vanča vas.

Poškodoval dva pešca in pobegnil
V nesreči na avtocesti (blizu izvoza Vučja vas) so bila udeležena štiri vozila. Voznik enega avtomobila in sopotnica sta se lažje poškodovala, nastalo je za 30.000 evrov materialne škode.

V Gornji Radgoni je neznani voznik osebnega avtomobila bele barve trčil v dva pešca in s se kraja nesreče odpeljal. Pešca sta utrpela lahke telesne poškodbe. Policisti pozivajo voznika in vse morebitne očividce, naj pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali telefonsko številko 113.

Ukradel drevo
Sicer pa so imeli radgonski policisti opravka še s kaznivim dejanjem ponareditve ali uničenja poslovnih listin ter goljufijo, soboški policisti pa so obravnavali tatvino drevesa.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.