Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Zbil kolesarja in zbežal

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Včeraj zvečer se je zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval kolesar.

V Ljubljani se je včeraj zvečer zgodila prometna nesreča, v kateri se je hudo poškodoval 26-letni kolesar. Moški je kolesaril v Prušnikovi ulici, in sicer iz smeri Ulice bratov Komel v smeri Ulice pregnancev.

V tistem trenutku je iz neprednostne ceste v Prušnikovo ulico zapeljal neznani voznik (ali voznica) z osebnim vozilom znamke Renault Clio sive barve ter s tem zaprl pot kolesarju. "Kolesar je trčil v zadnji desni del vozila, padel po vozišču in se pri tem hudo telesno poškodoval. Neznani voznik je s kraja odpeljal, ne da bi nudil pomoč udeležencu v prometni nesreči."

Kolesarja so z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center, policisti pa naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, naj to sporočijo na Postajo prometne policije Ljubljana (tel. 01 5838820), intervencijsko številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.