Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Zbila 6-letnega otroka

Žurnal24 main
Na območju Celja se je v podaljšanem vikendu zgodilo več nesreč, od tega nekaj precej hudih. Med drugim je voznica zbila šestletnega otroka.

Na območju Policijske uprave Celje so na podaljšani konec tedna obravnavali 30 prometnih nesreč, v katerih so bili štirje ljudje huje, sedem pa jih je bilo lažje telesno poškodovanih. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali 15 voznikov.

Precej dela pa so imeli tudi s prometnimi nesrečami. V soboto se je v Taboru zvečer huje telesno poškodoval 20-letni voznik kolesa z motorjem, v nedeljo pozno popoldne pa se je v Šentjurju huje poškodoval 23-letni motorist, ki je padel na mokrem vozišču.

Tudi včeraj ni šlo brez nesreč. V Presečnem je namreč 31-letna voznica trčila v šestletnega otroka. Otrok je pritekel na vozišče, voznica pa se trku ni mogla izogniti. Do nesreče je prišlo na območju z več gospodarskimi objekti in stanovanji ob cesti. Otrok je na cesto pritekel iz enega od teh gospodarskih objektov. Utrpel je hujše poškodbe, in sicer zlom noge.

V Velenju pa je prav tako včeraj popoldne padel 72-letni kolesar in se huje poškodoval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.