Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

ZDA v strahu pred brutalno igro najstnikov

knockout game youtube.com
Med ameriškimi najstniki se je razširil nov, tokrat izjemno brutalen trend.

Američani se bojijo svojih otrok. Najstniki so se namreč domislili nove "igre", ki so jo poimenovali "knockout game". Trend je že zahteval dve smrtni žrtvi in več ranjenih.

Pri žrtvah gre za nedolžne pešce, ki so bili ob napačnem času na napačnem kraju. Najstniki so jih, ponavadi z enim udarcem, zbili na tla in zbežali. Nasilna dejanja mnogokrat tudi posnamejo in se z njimi pohvalijo na YouTubu.

Septembra sta bila dva najstnika iz Jersey Cityja, stara 13 in 14 let, obtožena umora 46-letnega Ralfa Erica Santiaga. Zlomila sta mu vrat. Maja se je podoben napad zgodil v zvezni državi New York. Skupina najstnikov je do smrti pretepla nekega moškega. Sodnik je 16-letnika in 13-letnika obsodil na 18 mesecev zapora.

Podivjani najstniki pa ne napadajo le moških, ampak tudi starejše ženske. Med sprehodom so se lotili 78-letne upokojenke, ki je pristala v bolnišnici.

Nekaj napadov lahko vidite tukaj.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 15:10 24.november 2013.

    To je že ven. Sedaj je moderno z basebal kiji od odzad lopnit človeka po glavi , samo štos je v tem , da človek mora biti novinar. Za vsakega dobijo 10 pik, če se pa zmotijo in udarijo napačnega ...prikaži več , pa fašejo kazen 100 pik. Vodi eden iz Brooklina, ki ima že 70 pik , drugi je pa kljub temu , da je zbil že 16 novinarjev , zaradi enega obiskovalca , ki je samo odhajal iz časopisne hiše , dobil kazen 100 pik.