Slovenija > Črna kronika
2057 ogledov

Zdrs usoden za voznika

vizija nič
Traktor je zdrsnil z gozdne poti.

Nesreča se je zgodila nekaj po 19. uri pri Gorenjem Logu v bližini Mosta na Soči. Traktor je zdrsnil z gozdne poti okoli 100 metrov v globino. Traktor se je prevračal in pod seboj pokopal voznika, poroča uprava za zaščito in reševanje. 

59-letni domačin je vozil traktor po ozki gozdni poti. Med vožnjo se mu je ugreznila pot, tako da je z manjšim traktorjem zdrsnil z gozdne poti in se več deset metrov prevračal v dolino, so sporočili s PU Nova Gorica. 

Takoj po nesreči sta k njemu stekla njegova sorodnika, ki sta vila v tem času v neposredni bližini. Ob vznožju pobočja sta naletela na 59-letnika, ki je negibno ležal v grmičevju, in ga začela oživljati vse do prihoda reševalcev na kraj. 

Kasneje je na kraj prišlo večje število reševalcev, gasilcev in članov GRS Tolmin, ki so na kraju nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči ZD Tolmin pri oživljanju ponesrečenca. 

Telesne poškodbe so bile tako hude, da je bilo oživljanje neuspešno. Zdravnica je na kraju nedolgo zatem lahko le potrdila njegovo smrt in odredila sanitarno obdukcijo.   

Gasilci in reševalci so pokojnika prenesli do poti, kjer so ga prevzele druge pristojne službe. Tolminski gasilci so zavarovali dele traktorja, saj je obstajala nevarnost, da bi se deli odkotalili v dolino. 

traktor nesreca | Avtor: ARHIV PGD SLOVENSKE KONJICE Fotografija je simbolična. ARHIV PGD SLOVENSKE KONJICE

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.