Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Zdrsel, čelno trčil v kombi in umrl

Na spolzkem vozišču zaneslo avto, ki je silovito trčil v kombi.

Včeraj zvečer ob 22.40 se je na lokalni cesti Šenčur–Voklo zunaj naselja Voklo zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla, so zapisali na spletni strani policije.

22-letni voznik osebnega avtomobila iz Voklega je vozil iz smeri Šenčurja proti Voklem. V levem ovinku je na poledenelem in spolzkem vozišču izgubil nadzor nad vozilom, tako da je začel bočno drseti, nato pa ga je zaneslo na desno smerno vozišče, kjer je silovito čelno trčil v kombinirano vozilo renault trafic, ki ga je vozila 33-letna voznica z Visokega.

Voznica kombiniranega vozila in 36-letni sopotnik sta bila lažje telesno poškodovana, voznik osebnega avtomobila pa je zaradi posledic poškodb ponoči umrl v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana, so dodali na policiji.

Komentarjev 2
  • grdi 14:11 12.december 2012.

    Če bi vozil BMW-ja, bi to novinarji takoj napisali, tako kot vedno. Sedaj pa pač ni vozil BMW-ja, AUDI-ja ali MERCEDES-a in to potem ni tako senzacionalno.Toliko o vašem objektivnem poročanju žurnalovci.

  • Žurnalček 10:14 12.december 2012.

    Če nekdo gre voziti avto , vidi pa okoli sebe že dva dni napadan sneg , kakor tudi oledenel na cestišču in naleti na to z preveliko hitrostjo, ne more biti ne vem kako pameten! Sama sreča , da je ...prikaži več bil kombi in so bili nič krivi nad udarcem .