Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Žena porezala pijanega moža

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Policisti so morali konec tedna na Dolenjskem večkrat posredovati zaradi družinskega nasilja.

Tako je v soboto zvečer v okolici Trebnjega prišlo do prepira med zakonskima partnerjema. Policisti so ugotovili, da je mož prišel domov pijan, zaradi česar sta se sprla.

"Prepir se je stopnjeval do takšne mere, da je žena vzela v roke nož. Med prerivanjem je mož dobil nekaj ureznin po roki, ki so mu jih oskrbeli v bolnišnici," so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Policisti so morali ženo vkleniti, saj se ni pomirila niti po njihovem prihodu. Odpeljali so jo na policijsko postajo in ji izrekli prepoved približevanja.

Tepel zaradi alkohola

Nasilno je bilo tudi med partnerjema iz okolice Črnomlja. V zgodnjih sobotnih urah naj bi izvenzakonski partner pod vplivom alkohola pretepel partnerico. Dvaintridesetletnika so izsledili v bližini in ga pridržali zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini. Fizično in psihično nasilje naj bi trajalo dlje časa, zato so mu policisti izrekli še prepoved približevanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.