Slovenija > Črna kronika
54 ogledov

Ženo polil z bencinom in zažgal

Srb iz Ojkovice pri mestu Nove Varoši se je sprl s soprogo, odšel po posodo z be Žurnal24 main
Srb iz Ojkovice pri mestu Nove Varoši se je sprl s soprogo, odšel po posodo z bencinom, jo polil in zažgal. Žensko so močno opečeno prepeljali v beograjsko bolnišnico, kjer se bori za življenje.

44-letni Sava Goronjić in 54-letna soproga Zorica sta se sprla v nedeljo okoli sedme ure zvečer. Zakonski par zaradi stalnih nesoglasij ni živel skupaj. Do incidenta je prišlo v družinski hiši Save, kjer je nekoč živela tudi Zorica, poroča srbski časnik Press.

Opečena tekla do sosede
"Najprej sta se glasno pregovarjala, nakar je Sava odšel in se vrnil s posodo bencina. Po kratkem prepiru je Sava z bencinom polil stopnišče in predpražnik, na katerem je stala soproga. Ko je Zorica poskušala preprečiti moževo namero, jo je ta preprosto polil z bencinom in jo zažgal," je dejala soseda, ena izmed prič zločina, in dodala, da je uboga ženska goreča tekla čez dvorišče do sosede, ki ji je uspelo pogasiti ogenj.

Nesrečna Zorica je utrpela hude opekline po sprednjem delu telesa, obrazu, rokah in nogah. Po podatkih policije ima opečenih 51 odstotkov telesa. Moža je policija prijela in odvedla na zaslišanje. Obtožen je poskusa uboja in povzročanja splošne nevarnosti. Grozi mu večletna zaporna kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.