Slovenija > Črna kronika
49 ogledov

Ženo pozabil na bencinski črpalki

policija Anže Petkovšek
Romunski državljan je v nedeljo poklical koprske policiste in jim povedal, da so na bencinskem servisu na Fernetičih najverjetneje ugrabili njegovo ženo, medtem ko je točil gorivo v kombi. Kasneje so ugotovili, da je ženo pozabil na črpalki.

Dvaintridesetletni romunski državljan je v nedeljo ob 17.18 poklical slovenske policiste in jim povedal, da se je z družino s kombijem pripeljal iz Italije. Ustavili so se na bencinskem servisu na Fernetičih, kjer je izstopil iz kombija, da bi natočil gorivo. Ko se je vrnil v kombi, je njegova 21-letna žena izginila, v vozilu pa je ostala njuna štiriletna hči, pojasnjujejo na Policijski upravi Koper.

Romun je policistom dejal, da so soprogo najbrž ugrabili, saj so bili v avtu dokumenti, denar in mobitel. Po pregledu videoposnetkov pa so ugotovili, da iz kombija na bencinskem servisu ni nihče vstopal ali izstopal, razen voznika.

Nekaj čez 18. uro so italijanski varnostni organi sporočili, da so Romunko našli v Trstu in jo bodo pripeljali na Fernetiče. Policisti so tako ugotovili, da je Romun ustavil v Italiji, da bi vprašal za pot, pri tem je soprogo videl spati v vozilu. Nato je izstopila in odšla na stranišče, mož se je usedel nazaj v avto in odpeljal, ne da bi preveril, kdo je v vozilu. Tako je proti Sloveniji odpeljal brez nje, pojasnjujejo koprski policisti.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 23:29 24.januar 2013.

    Tega Cigana je treba zapred zaradi pedofilije proti svoji sedanji ženi !