Slovenija > Črna kronika
21067 ogledov

Pogrešanega Danijela ugrabili in ubili

pogrešana oseba Danijel Božić PU Ljubljana
Policija je potrdila, da so moškega, ki so ga pogrešali od 15. novembra, našli mrtvega. Preiskava gre v smeri ugotavljanja okoliščin nasilnega dejanja.

Svojci so od 15. novembra pogrešali 35-letnega Danijela Božića iz Ljubljane. Nazadnje so ga videli na območju Kopra. Danes so s PU Koper sporočili, da so pogrešanega včeraj našli mrtvega v okolici Kranja. "Potrjeno je, da je umrl zaradi nasilnega dejanja," so zapisali na PU Koper.

Na popoldanski novinarski konferenci je vodja koprskih kriminalistov Dean Jurić povedal, da je policija v primeru iskanja ugotovila, da obstajajo sumi, da je bil pogrešani žrtev ugrabitve, v kateri naj bi na območju Ankarana sodelovalo več oseb, poročajo Primorske novice.

Policisti v preiskavi ugotavljajo, da bi lahko bil Božić proti svoji volji z območja Ankarana odpeljan na območje Kranja. Tako so policisti na iskanje nadaljevali na kranjskem območju.

Včeraj dopoldne so pripadniki Posebne policijske enote našli moško truplo, in sicer v gozdu v okolici Kranja. Po oblačilih je truplo ustrezalo opisu pogrešanega, kar je danes potrdil tudi nacionalni forenzični laboratorij. Umrl je - tako policija - zaradi nasilnega dejanja.

Policija več podrobnosti za zdaj zaradi intresov preiskave ne razkriva. V iskalni akciji pogrešanega je sodelovalo več kot 200 slovenskih policistov in kriminalistov, 60 pripadnikov Gasilsko reševalne službe Kranj in Potapljaško reševalne enote Kranj.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar vec
    vec 20:41 02.december 2019.

    ZDEJ pa tema dvema v priporu NAJVEČJO kazen vsak po mislm da 40 let, ako povesta kdo jih je poslal pa dokler ne najdejo naroćnika in ga obsodijo na dosmrtno, niti dneva pousta.